cultura

Els escriptors valencians ja disposen d'un nou web de televisió

www.escriptorsvalencians.tv, posat en marxa per l'AEPV, aspira a emetre 20 minuts setmanals sobre el sector

Està subvencionat per la Institució de les Lletres Catalanes

L'Associació d'Editors del País Valencià (AEPV) ha posat en marxa un nou web de televisió (www.escriptorsvalencians.tv) on seran els mateixos autors els qui presentaran els seus llibres i animaran a llegir-los. “Es tracta de posar cara i veu als nostres escriptors, i d'aprofitar les noves tecnologies i el llenguatge audiovisual per al foment del llibre i la lectura en valencià”, expliquen des de l'Associació.

La web aspira a emetre 20 minuts setmanals (de vídeos d'elaboració pròpia i compartits) sobre notícies i presentacions de llibres, novetats editorials i propostes de lectura. La realització d'aquesta web TV ha comptat amb una subvenció de la Institució de les Lletres Catalanes per a la creació o renovació de pàgines web sobre literatura catalana 2011.

Aquest portal se suma a l'aposta realitzada per l'AEPV amb la presentació del Portal del Llibre (www.llibresvalencians.com ) que ja recull, en onze mesos de funcionament, un repertori de més de 20.000 llibres publicats per les editorials valencianes i un diccionari multimèdia d'escriptors valencians.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.