cultura

Comença el festival Els Grans del Gospel

Una quinzena de concerts de gospel repartits per una dotzena de teatres és la radiografia del festival Els Grans del Gospel, que aquest any tindrà The Golden Gate Quartet com a cap de cartell. Es tracta d'una formació amb una llarguíssima trajectòria que “resumeix la història del gospel”, segons Luis Manjarrés, director del certamen. Tindrà com a teloners dos grups catalans: Els Big Band Gospel Project, un cor format per 200 persones de totes les edats, i l'Ol'Green, grup vocal jove amb una posada en escena teatralitzada amb humor.

Aquesta 13a edició comptarà amb dues corals molt contrastades: The Late Show's Gospel Chorale, vinculada al món de la televisió, i la Chicago Mass Choir, una formació típica dels Estats Units. Destaquen, a més, Atlanta Gospel Chorale, FOCUS Gospel Singers i Joyful.

La programació arrenca avui a Luz de Gas amb Pòrtic, un festival amb entitat pròpia que aquest any s'ha incorporat a Els Grans del Gospel. Hi ha actuaran quatre formacions estrangeres, però molt arrelades a Catalunya: Goliards, Bethel Gospel Choir, African Gospel Choir i One Heart Gospel Choir, a més del camerunès Emmanuel Djob, al capdavant de la coral de l'Institut del Gospel de Barcelona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.