cultura

L'editorial Perifèric continua oferint literatura juvenil

Amb aquesta nou llibre s'arriba als 25 títols emmarcats dins d'aquesta col·lecció de narrativa

Ara fa uns quants anys que Perifèric edicions publicava els primers títols de les seues col·leccions de narrativa juvenil. D'aleshores ençà, la voluntat dels animadors d'aquesta proposta editorial, ha estat arribar al màxim nombre d'ensenyants per tal de fer-los aplegar mostres i informar-los de les novetats.

És d'aquesta manera que acaba d'arribar a mans dels ensenyants que s'hi troben implicats en aquesta xarxa lectora, la darrer proposta literària de narrativa juvenil. En aquesta ocasió es tracta d'una novel·la de Francesc Gisbert, que sota el títol de El club dels quatre Secrets, narra les peripècies de quatre amics que es dediquen a resoldre els casos més complicats i misteriosos.

L'obra es basteix sobre uns anònims amenaçadors enviats per un fantasma, el segrest d'una xiqueta sense motiu aparent, la llegenda d'un tresor amagat des dels temps dels moriscos i la maledicció mortal d'una figura del déu Quetzalcoalt.

Són quatre casos, quatre històries protagonitzades pels membres d'un club molt especial.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.