cultura

VALLÈS OCCIDENTAL

Els Minyons provaran un castell que no s'ha fet mai

Aprofitant la diada de la colla del 27 de novembre, els Minyons de Terrassa volen portar a plaça el quatre de deu amb folre i manilles, un castell mai fet –els Castellers de Vilafranca van intentar aixecar-lo fa quinze anys–. El cap de colla dels malva, Nani Matas, explicava ahir que l'“èxit” serà arribar als sisens i que després d'anar-hi al darrere cinc anys “és el moment de fer un pas endavant i dur-lo a plaça”. Per Matas, el quatre de deu “és un castell on tot està per descobrir”. El primer gran assaig es farà el diumenge 20 al Raval de Montserrat, on esperen comptar amb la col·laboració d'unes 600 persones.

La diada es retarda una setmana per la convocatòria de les eleccions generals i els Minyons ho aprofitaran per organitzar diversos actes: exposicions, concerts de música, circs, contes per a adults i la tradicional cercavila.

El president dels Minyons, Pep Forn, va avançar que la diada d'enguany servirà per recaptar fons per a la Marató de TV3 –aportant un euro per cada persona que faci pinya en l'assaig del dia 20 i amb samarretes commemoratives–. Les colles convidades a la diada són els Castellers de Barcelona i els Castellers de Sants.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.