cultura

La Universitat Politècnica convoca el quart premi Carles Salvador de poesia

El guardó té una dotació de 2.500 euros i es publicarà en la col·lecció Edicions de la Guerra de l'editorial Denes

El nom del guanyador es coneixerà durant la Setmana de la Llengua

La Universitat Politècnica de València, a través de la seua Àrea de Promoció i Normalització Lingüística (APNL), presenta la quarta edició del Premi Carles Salvador de poesia en valencià.

Dotat amb 2.500 euros més la publicació de l'obra guanyadora a través de l'Editorial Denes (www.editorialdenes.com) en la col·lecció Edicions de la Guerra, el Carles Salvador és un certamen que premia una obra de poesia original, escrita en valencià, amb una extensió de 40 a 60 poemes o de 500 a 700 versos o línies.

Les obres, que poden presentar-se fins al 10 de febrer de 2012, hauran d'adreçar-se a l'Àrea de Promoció i Normalització Lingüística i remetre's o presentar-se al Registre General de la UPV de qualsevol dels seus campus.

El jurat, compost per Vicent Berenguer, Manel Rodríguez-Castelló, Isabel Garcia Canet, Joan Navarro, Josep Mir i Josep Cortés, lliurarà el premi durant la Setmana per la Llengua 2012 (del 23 al 27 d'abril), i donarà a conéixer el nom que se sumarà als d'Eduard Marco, Refugi incòlume; Joan Navarro, A deslloc; i Josep Vicent Lorca, Pedra de resposta, guanyadors de les tres edicions precedents.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.