cultura

barcelonès

La Casa de les Llengües ni tan sols obrirà les portes a Can Ricart

L'antiga fàbrica de Can Ricart, al 22@, no acollirà la Casa de les Llengües perquè la Generalitat s'ha retirat del projecte i el consorci que formava amb l'Ajuntament de Barcelona es dissoldrà. La Generalitat i l'Ajuntament tenien previst posar en marxa el 2014 aquest centre, que s'havia de dedicar a la promoció, l'ús i el desenvolupament de les llengües i a la formació especialitzada sobre la gestió d'una societat diversa i més multilingüe. El tinent d'alcalde de Cultura, Jaume Ciurana, va explicar ahir en la comissió municipal d'aquest àmbit que el govern està reflexionant sobre l'ús que es donarà a aquest espai.

D'altra banda, l'Ajuntament va acceptar ahir una retallada del 23% en la subvenció anual de la Generalitat per al funcionament de les escoles municipals de música. Només CiU va votar a favor de l'acceptació. Tota l'oposició s'hi va oposar, tret del PP, que es va reservar el vot per al pròxim ple.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.