cultura

Vint noves peces per al jardí de Can Mario

La Fundació Vila Casas té previst instal·lar entre catorze i vint peces més de la seva col·lecció al jardí d'escultures que va inaugurar l'abril d'aquest any a la plaça de davant de Can Mario de Palafrugell, seu del seu espai dedicat a l'escultura. Aquest parc a l'aire lliure, on ja hi ha instal·lades una tretzena de peces realitzades per diversos autors empordanesos, té com a finalitat intentar acostar l'art contemporani a la societat i afavorir l'obertura de noves vies de coneixement. En concret, les obres que s'incorporaran ara al jardí se situaran a la part superior del parterre que encercla el dipòsit d'aigua modernista de l'antiga fàbrica de Can Mario. L'Ajuntament s'ha compromès, per la seva banda, a executar un projecte proposat per la fundació consistent a crear un camí itinerari que permeti al passejant observar de prop totes les obres exposades. El parc no suposa cap dispendi al municipi, ja que és la mateixa fundació la que n'assumeix el manteniment.

Avui mateix l'alcalde de Palafrugell, Juli Fernàndez, i el president de la Fundació Vila Casas, Antoni Vila Casas, signaran la renovació d'un conveni de col·laboració establert per primera vegada l'any 2005 i que té per objectiu dinamitzar i promoure conjuntament l'art i la cultura.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.