cultura

Torrent atorga els XVII Premis Literaris del 2011

En aquesta ocasió s'han presentat més de 70 obres originals

Teresa Broseta, en teatre juvenil, M. Carme Arnau, en poesia, i Josep Usó i Mañanós, en narrativa, han sigut els guanyadors

Després d'una Setmana de les lletres organitzada per l'Oficina de Promoció i Ús del Valencià, plena de xarrades i lectures, s'ha celebrat la XVII edició dels Premis Literaris Ciutat de Torrent.

En aquesta XVII edició del Premi de Narrativa Juvenil, ha resultat guanyador Josep Usó i Mañanós; la V edició del Premi de Poesia, ha recaigut en l'obra de Carme Arnau i la III edició de Teatre Juvenil, ha estat l'escriptora valenciana Teresa Broseta la guanyadora.

Aquesta ha sigut l'edició amb més participació des que es va inaugurar el concurs literari, ja que s'hi han presentat més de 70 obres a les diferents modalitats.

El jurat d'aquestos premis, està format per qui ha sigut presidenta fins enguany de l'Acadèmia Valenciana de la Llengua, Ascensió Figueres; el seu vicepresident, Josep Palomero; l'escriptor i membre del Consell Valencià de Cultura, Ricardo Bellveser; l'escriptor de l'Olleria, Francesc Mompó i l'escriptor de València, Vicente Muñoz Puelles; l'autor i poeta de Catarroja Berna Blanch, el regidor de Cultura, Modest Muñoz, i el president de Caixa Rural de Torrent, Gerard Puchol.

El lliurament dels guardons ha estat realitzat en una vetllada musical i literària que ha tingut lloc a la Casa d ela Cultuyra, plena de goma gom, amb nombrós públic jove procedent de l'Escola d'Adults de la vila.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.