cultura

Nou director a l'Eiximenis

El consell plenari del Patronat Francesc Eiximenis (PFE) ha elegit Narcís Figueras (Sils, 1962) com a nou director d'aquest organisme autònom que té com a objectiu promocionar els estudis locals en l'àmbit territorial de la Diputació de Girona i que agrupa diversos centres d'estudis i entitats de recerca. Coincidint amb el canvi de mandat, el consell plenari del PFE, que presideix Xavier Soy, ha elegit també els cinc vocals de la comissió permanent en representació dels centres adscrits: Enric Saguer (Associació d'Història Rural de les Comarques Gironines), Lluís Costa (Institut d'Estudis Gironins), Sergi Martí (Patronat d'Estudis Històrics d'Olot i Comarca), Julià Maroto (Centre d'Estudis Comarcals de Banyoles) i Pere Gifre (Institut d'Estudis Empordanesos).

El càrrec de director del patronat, que enguany compleix cinquanta anys, l'havia exercit des que es va crear Pere Freixas.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.