cultura

Garraf

Via lliure a les obres dels museus de Sitges

Al febrer donen la llicència d'obres i es vol que Cau Ferrat s'obri a finals d'any

L'Ajuntament de Sitges tramitarà el mes que ve la llicència d'obres de reforma dels museus a la Comissió Territorial de Patrimoni després que la comissió executiva del consorci del patrimoni, que es va reunir dijous passat, aprovés el projecte bàsic de reforma dels museus de Sitges, que recuperarà la linealitat vertical de la façana marítima dels orígens noucentistes del 1918. En una nota, l'Ajuntament sitgetà apunta que la voluntat de l'ens local és que la reobertura del Museu Cau Ferrat es pugui fer a l'hivern del 2012 i la del Maricel, a l'estiu del 2013.

D'altra banda, l'alcalde de Sitges, Miquel Forns (CiU) va aprofitar la visita, dijous, del president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve, per fer una visita a la masia de Can Falç al costat de la nova gerent dels museus sitgetans, Vinyet Panyella, i sol·licitar-li la cessió de la casa pairal de Can Falç per destinar-la a un ús cultural, encara per determinar. La casa pairal de Can Falç, situada al passeig de la Ribera, és un dels edificis més destacats de la vila de l'època moderna per la seva arquitectura i col·leccions. Forns va destacar durant la visita “la importància de poder fer un ús de l'immoble per enriquir l'oferta cultural local i dotar la vila d'un nou espai interessant i encara per descobrir”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.