cultura

Pintar amb ferro

Sergi Cadenas presenta la seva obra coincidint amb la visita institucional a la nova Casa de Cultura

Emmarcat dins la visita institucional a la nova Casa de la Cultura de Lloret de Mar, presidida pel president de la Generalitat, Artur Mas, avui, a les 11.30 h, tindrà lloc a la sala d'exposicions d'aquest nou equipament municipal la presentació de l'exposició Evolució, realitat i moviment, de Sergi Cadenas.

Aquesta és la nova mostra del programa Exposicions viatgeres, una iniciativa per promoure artistes gironins emergents per mitjà de la itinerància a sales d'exhibició municipals de tota la demarcació, que ha començat a Lloret el seu cicle itinerant. Amb el títol Evolució, realitat i moviment, Cadenas ha reunit obres realitzades els últims anys sobre tela, sobre planxa de ferro i algunes amb vocació tridimensional, com un parell de retrats de gran realisme en què, literalment, l'artista ha ratllat la pintura per extreure'n vibració i relleu. Molts li han fet notar la similitud dels seus personatges i atmosferes, inspirades quasi sempre en una ciutat de Girona humida i malenconiosa, amb l'obra de Joan Mateu, una influència que no nega, tot i que matisa que s'hi sent tan atret com per la pintura del valencià Eduardo Arroyo i en general de qualsevol artista figuratiu.

La presentació de l'exposició serà a càrrec del president de la Diputació de Girona, Jaume Torramadé; de l'alcalde de Lloret, Romà Codina, i del mateix artista. Seguidament, a les 12.30 h, tindrà lloc la visita institucional, que comptarà també amb la presència del conseller de Cultura, Ferran Mascarell, i de l'alcalde de Lloret, Romà Codina.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.