cultura

El centre d'art de la Fabra i Coats tindrà director

El centre d'art contemporani de Barcelona, que se situarà a la Fabra i Coats, no tindrà director durant els seus primers temps d'existència, però sí que se'n nomenarà un quan la situació econòmica millori i, a més de la planta baixa, pugui ocupar tres plantes més de l'antiga fàbrica tèxtil. Així ho ha concretat el director de Promoció dels Sectors Culturals, Llucià Homs. Dimarts, després de la reunió de la comissió delegada del Macba en què es va pactar el nou mapa del sistema de l'art contemporani de Barcelona, el regidor de Cultura, Jaume Ciurana, va assegurar que una taula de comissaris es farà càrrec de la programació del nou centre d'art, sense el lideratge d'un director, i així serà, però només durant la seva arrencada, va voler matisar ahir Homs. “És evident que ha de tenir un director”, ha emfasitzat Homs.

Al director en funcions del projecte fallit de centre d'art contemporani al Canòdrom, Moritz Küng, encara no se li ha comunicat que se'l fa cessar en el seu càrrec. Küng, que fa uns dies va enviar un comunicat dur i contundent contra els responsables de la política cultural de la capital catalana, té un contracte laboral signat amb el Macba. Segons fonts municipals, i en contra d'alguns rumors, rescindir el seu contracte només suposarà una indemnització d'uns 15.000 euros, és a dir, el que equival al seu salari de tres mesos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.