cultura

Blackberry i Megaupload, principals candidates al Fiasco Awards 2012

Google Plus, HP Touchpad, Nintendo 3DS i Voota, altres finalistes de la quarta edició dels premis

Els finalistes es poden votar a través de la web i fins el 27 de febrer

Tot apunt per a les votacions dels Fiasco Awards d'aquest any. El jurat del festival ja ha donat a conèixer els set finalistes al guardó d'entre les 20 candidatures que els internautes han presentat en aquesta nova edició, on Blackberry i Megaupload es situen com a preferides.

Blackberry i la seva fallada greu de gestió de missatges l'octubre del 2011, i Megaupload, que havia de ser un disc dur extern segur i fiable però que va deixar als seus clients sense arxius després del seu tancament per part del FBI, s'apunten com les flamants candidatures de la quarta edició dels premis. Entre els set finalistes també hi ha Google Plus, HP Touchpad, la tecnologia de la globalització, Nintendo 3DS i Voota.

Els Fiasco Awards són una iniciativa impulsada per persones vinculades al sector de les TIC, que té com a objectiu potenciar l'esperit crític i fomentar l'actitud positiva davant dels fracassos. És per això, que el projecte persegueix premiar dispositius i portals del gremi tecnològic, però basant-se en els seus errors.

El període de votació es tancarà el 27 de febrer, un dia abans de la festa de lliurament dels Premis.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.