cultura

El Curt.doc rep 274 curts

El Festival Internacional de Curtmetratge Documental de Vidreres tanca el seu període de recepció registrant la més alta participació de totes les seves cinc edicions. En total, són 274 els curtmetratges documentals que aspiraran a participar a la secció oficial del V Curt.doc 2012. La xifra supera amb 73 els curtmetratges inscrits en l'edició de 2011 i la seva procedència abasta fins a 37 països diferents dels cinc continents. També es compta amb la participació de 32 treballs catalans i 45 de la resta de l'Estat espanyol. La comunicació de les obres seleccionades es farà abans del 19 de març. El festival atorgarà cinc premis: el de millor curt documental, dotat amb 1.500 euros; el finalista, dotat amb 800 euros; el millor curt català, dotat amb 800 euros, i un premi del públic i un premi jove, aquests sense dotació econòmica.

El Festival Curt.doc, l'únic festival de Catalunya i de l'Estat espanyol dedicat exclusivament al curtmetratge documental, es portarà a terme els propers 14, 15 i 16 de juny al Teatre Casino la Unió de Vidreres. El dia 14 de juny es realitzarà un cinefòrum documental que servirà com a acte de presentació del festival, mentre que el divendres 17 i el dissabte 18 de juny estaran dedicats a la secció oficial a concurs. També les escoles de la vila en seran partícips.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.