cultura

Llibres i cinema amb ‘La invención de Hugo'

Les biblioteques municipals de Girona, el Museu del Cinema, els cinemes Ocine i la Llibreria 22 organitzen demà (22.15 h, als cinemes Ocine) una altra edició del cicle Llegim pel·lícules, coincidint amb l'estrena del film de Martin Scorsese La invención de Hugo.

Després de la projecció del film, es portarà a terme un debat per parlar de llibres i cinema, davant d'una estrena que uneix les dues disciplines. En aquest debat, que serà moderat pel crític de cinema i periodista Josep Mir, hi participaran el crític de cinema Àngel Quintana i l'il·lustrador Carlos Ruiz Brussain. Com en altres ocasions, les persones assistents també podran fer-hi les seves aportacions i preguntes. Abans de la pel·lícula es projectarà el curtmetratge La llanterna màgica (La lanterne magique), de George Méliès, que té una durada de 4 minuts.

Per a aquesta sessió, que serà en versió 3D, es gaudirà d'un descompte especial, i el preu de l'entrada serà de 7,50 euros si es presenta el carnet cultural (de les biblioteques de Girona i Salt), el carnet del Club d'Actors del Museu del Cinema o el carnet de la Llibreria 22.

La invención de Hugo és una cinta d'aventures basada en la novel·la gràfica de Brian Selznick que esdevé la primera incursió en el format 3D del director Martin Scorsese.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.