cultura

Alta participació als Recull

Un total de 203 originals s'han presentat a la 48a edició dels premis literaris Recull de Blanes, que es lliuraran diumenge vinent en un dinar al restaurant Mont-Ferrant, al qual assistirà el conseller de Cultura, Ferran Mascarell. D'aquests 203 treballs, 63 s'han presentat al premi de narració Joaquim Ruyra –l'any passat en van ser 44– i 72 al guardó de poesia, el Benet Ribas, al qual es van presentar 43 originals el 2011. En la mateixa línia que l'any passat es mantenen el premi de teatre Josep Ametller (44 obres), el Salvador Reynaldos de periodisme (14) i el Rafel Cornellà de retrat literari (10). Pel que fa a la procedència de les obres presentades, 4 són de Blanes, 27 de la resta de les comarques gironines, 113 de la demarcació de Barcelona, 7 de Lleida, 20 de Tarragona, 18 del País Valencià, 12 de les illes Balears i 2 d'altres territoris.

Diumenge vinent, a 2/4 de 2 de la tarda començarà al Mont-Ferrant el dinar literari, per al qual es poden comprar tiquets, fins dijous, a través de diversos telèfons de contacte com ara el 972 33 04 83 i el 972 33 03 26. El preu del dinar és de 45 euros i els assistents són obsequiats amb els tres llibres premiats l'any anterior i amb descompte per assistir el 17 de març a la representació al Teatre de Blanes de l'obra Dinou, de Ferran Joanmiquel, premiada ara fa dos anys als Recull.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.