cultura

Dansa urbana dels Brodas Bros a Lloret

La banda catalana de ballarins Brodas Bros, reconeguts pels seus espectacles de hip-hop, actua avui (21 h) al Teatre Municipal de Lloret de Mar, on presenta l'espectacle Concierto concepto –el 23 de març el durà al Teatre de Salt–, un espectacle en què capgira el concepte de concert fusionant-lo amb una dansa urbana tan poc present en un escenari convencional com el breakdance. En un concert la música és la protagonista, però en aquest cas els protagonistes són els ballarins, que comptaran amb els músics i els faran intervenir en els seus balls i gags, en els quals l'humor té un paper molt destacat. L'espectacle confronta dues estètiques, la del hip-hop i l'electrònica i futurista. Les coreografies són pròpies i variades, inclouen improvisacions, cànons i efectes de grup, tot amb la sincronia imprescindible.

Dirigit per Lluc Fruitós, B-boy Carlos Carmona, B-boy Kadoer –B-boy són breakers–, el mateix Lluc Fruitós, Pol Fruitós i Berta i Clara Pons són els ballarins d'aquest espectacle, en què també actuen, interpretant la música, un percussionista i un flautista i saxofonista, expert en beatbox, Flowtizta i Jean-Phi, respectivament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.