cultura

Lluís Guerra Recas presenta ‘Points of view'

El pianista i compositor gironí Lluís Guerra Recas presentarà avui el seu nou disc, Points of view, a l'auditori Viader de la Casa de Cultura de Girona (19 h), en un concert gratuït amb què inicia la seva gira per Catalunya. És un àlbum intimista i personal amb tretze cançons nodrides d'elements molt diversos: la bossa nova, el swing, les balades de caire pop i petites peces de discurs clàssic. Tots aquests ingredients, unificats per la personalitat de Guerra com a compositor i la seva qualitat expressiva com a intèrpret, descriuen vivències i estats d'ànim de l'autor.

Guerra ha col·laborat en el disseny del disc, amb il·lustracions que destaquen la idea inspiradora de cada composició. Aquestes il·lustracions cobren importància en el concert a través de plafons i projeccions, ja que l'artista ha volgut dotar les actuacions d'elements d'interès que donin un sentit més enriquidor a l'experiència del públic. Per això el pianista també explicarà en directe l'origen i el significat de cada peça.

Nascut el 1978, Lluís Guerra Recas va iniciar els seus estudis a l'Aula Musical i al Conservatori de Girona, abans de traslladar-se al Conservatori del Liceu i al Berklee College of Music de Boston. També va formar part de la banda d'Adrià Puntí i ha compost les bandes sonores de diverses produccions televisives internacionals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.