Dinar literari al Cúrcuma
El restaurant Cúrcuma del Barri Vell de Girona (plaça Bell-lloc) ha organitzat per demà, aprofitant la diada de Sant Jordi, un dinar literari en què els escriptors Josep M. Fonalleras i Pep Prieto, acompanyats per l'editor Quim Curbet, compartiran taula amb els clients per explicar quins són els seus gustos literaris, en què s'inspiren per escriure o com valoren la indústria editorial del país. Al llarg de la conversa, es podran fer pronòstics sobre els títols més venuts a Girona. La cuinera del Cúrcuma, Laura Mas, ha preparat per a l'ocasió un menú especial, al preu de sempre (12,50 euros), que permetrà triar plats inspirats en motius simbòlics de la festa, com ara una sopa de farigola a l'estil de Josep Pla amb ou escaldat, mil fulls de bacallà i patata amb allioli suau de poma, o un gelat rosa casolà de formatge fresc i maduixes. Les reserves es poden fer a [email protected] o trucant al 972 41 63 63.