cultura

barcelonès

Voluntaris Badalona es nega a gestionar el bar del concert de Festes de Maig

L'entitat havia estat el blanc de les crítiques a les xarxes socials després que el PP negués el permís al Consell de Joventut per muntar-hi una barra

Mai un servei de bar emmarcat en una festa major havia generat tanta polèmica. Avui, quan només resten unes hores perquè tingui lloc el concert central de les Festes de Maig, amb Els Amics de les Arts com a convidat estrella, el conflicte segueix viu. Ahir a la nit, Voluntaris Badalona, l'entitat amb què comptava l'Ajuntament per gestionar l'única barra autoritzada, va decidir rebutjar aquesta possibilitat. La decisió es va prendre després de promoure una votació interna, marcada per la unanimitat dels participants: ni un sol vot a favor de situar-se aquesta nit darrera la barra del bar.

Així doncs, ni Voluntaris Badalona col·laborarà en la festa d'aquesta nit, ni tampoc ho faran el Consell de Joventut de Badalona i el Casal d'Amistat amb Cuba, les dues organitzacions que els darrers anys havien muntat bar al concert central de les Festes de Maig però que enguany no comptaven amb l'aprovació del PP. El govern de Badalona els va oferir dimarts gestionar una barra i repartir-se els beneficis, però aquestes entitats s'hi han negat. Durant el dia d'ahir, representants d'aquests col·lectius i ciutadans en general es van mostrar molt crítics amb Voluntaris Badalona, de qui pressuposaven que estaria darrera la barra de bar promoguda per l'Ajuntament.

El president de Voluntaris Badalona, Joan Escalada, va lamentar ahir tots els atacs rebuts, tant pel que fa a l'organització com a la seva persona. Va recordar que Voluntaris Badalona és una organització amb 23 anys d'història, que “sempre ha actuat pel bé de la ciutat, situant aquest factor per sobre del color polític dels seus governants”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.