cultura

Nou festival a Lloret

Lloret de Mar estrena aquesta nit un nou festival, el Costa Music, organitzat per Bucono Music. L'encarregat d'inaugurar-lo serà Miquel Abras, que presentarà al Teatre Municipal el seu nou disc, Equilibris impossibles.

El Costa Music Festival neix amb la voluntat d'apostar per joves talents de Catalunya que “transmeten el missatge que amb esforç poden triomfar”, va explicar Gustavo Buesa, promotor del festival, que hi va afegir: “Hem de fer país i ajudar la gent jove.”

El festival comença aquesta nit amb el concert de Miquel Abras (21h, Teatre Municipal) i seguirà amb Mishima dijous vinent (21h, Teatre Municipal). El festival també tindrà espai per a la solidaritat amb el concert benèfic d'India Martínez en benefici de l'Asil Nicolàs Font de Lloret el 15 de juny (21h, Jardins de Santa Clotilde). El gros del festival es viurà entre el 19 i el 21 de juliol amb els concerts a les pistes d'atletisme amb Macaco i Alex Gaudino (dia 19) i Estopa (dia 20). El Costa acabarà el dia 21 de juliol amb la sessió de Matinée Amazing Tour.

L'alcalde Romà Codina va destacar que amb esdeveniments com aquest “anem donant a Lloret el valor que realment té i no el que a vegades surt”. Codina va destacar “l'oferta variable i assequible”.

El pressupost del festival s'acosta als 500.000 euros, assumits per la promotora. L'Ajuntament cedeix els espais i s'encarrega de la seguretat. El conveni és per a cinc anys.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.