cultura

barcelona

L'Acadèmia de la Música busca suport

El cantant gironí Gerard Quintana, que serà el president de la futura Acadèmia Catalana de la Música, va comparèixer ahir davant la comissió de la Cultura i de la Llengua del Parlament de Catalunya. La seva intenció era que els grups del Parlament donessin suport a la creació d'aquest ens. “Venim més a oferir que no pas a demanar”, aclaria ahir Quintana en accedir al Parlament. La presentació oficial de l'acadèmia serà al Mercat de Música Viva de Vic, aquest mes de setembre. La seva activitat formal començarà el 2013.

Els estatuts de l'acadèmia exposen com a objectius principals dignificar el sector musical i obtenir el reconeixement professional i social, afavorir la cohesió, difondre les seves activitats i promocionar la música feta a Catalunya i afavorir-ne la difusió. Una de les principals activitats de l'acadèmia serà l'organització dels premis de la música, amb els quals es distingiran anualment els professionals més destacats en cadascuna de les seves especialitats.

j. bordes

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.