cultura

maresme

Palafolls sona a jazz

Arrenca avui el festival ATempo dJAZZ de Palafolls amb l'actuació de la secció Jazzwomen de la Sant Andreu Jazz Band

El cartell el completen quatre concerts la resta dels divendres de juny

Cinc anys i consolidat. El discret, però potent i amb ganes de fer-se sentir 4DJazz de Palafolls aprofita per canviar-se el nom, però no pas l'essència. Ara ATempo dJAZZ, la proposta nascuda des del programa Desafinado de Ràdio Palafolls i l'àrea de Cultura de l'Ajuntament, el festival obre la temporada d'estiu de les cites musicals de la comarca. Excepcionalment, aquesta edició arrenca en un dissabte i ho fa de la mà de la secció JazzWomen de la Sant Andreu Jazz Band dirigida per Joan Chamorro. Excepcional també és l'escenari escollit i l'hora: el pati interior del Palauet i a dos quarts d'1 del migdia.

La recepte del bon jazz continuarà divendres dia 8 amb el retorn a Palafolls d'una veu difícil d'oblidar, com és la de la jove Andrea Motis, també trompetista, acompanyada pels fidels Joan Chamorro al contrabaix i Josep Traver al contrabaix. Els clàssics del jazz i le s noves aventures en el gènere tindran cabuda al local social de Sant Genís a partir de dos quarts de nou del vespre. Set dies després, el 15 de juny, la veterana Big Mama i Víctor Puertas transportaran al públic també des del local social de Sant Genís a l'essència més pura del blues. Celeste Alías (veu) i Marcos Mezquida (piano) experimentaran el dia 22 amb la música clàssica, la música popular i el jazz amb l'objectiu d'extreure'n el millor de cada gènere dalt de l'escenari de la Masia Can Florenci, on està ubicat el Casal de la Dona de Palafolls. Finalment, el cicle es tancarà amb l'actuació de la cantant Susana Sheiman i el pianista Ignasi Terraza (Premi Revista Jaç 2011) que, segons els organitzadors, “aportaran un swing robust, atractiu, fresc i deliciós que converteix qualsevol clàssic del jazz o una peça pròpia en una autèntica obra d'art musical”. Les entrades que inclouen sopar costen 15 euros i l'accés únic pel concert, 6. El preu no ha de ser una excusa per a no assistir-hi.

LA XIFRA

5
concerts
inclou el cicle ATempo dJAZZ de Palafolls que comença aquest vespre al Palauet
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.