cultura

El nou ple del Conca ja es perfila

El nou plenari del Conca ja es perfila, després que ahir el president de la Generalitat, Artur Mas, proposés els noms dels nous membres que n'han de formar part. Els sis membres proposats, que hauran de ser nomenats pròximament pel Parlament de Catalunya, són la productora cinematogràfica Isona Passola; el poeta i lingüista Carles Duarte; la filòsofa i professora del departament de pedagogia de la Universitat Rovira i Virgili Mercè Gisbert; el músic i director artístic del conjunt de música contemporània Barcelona 216 David Albet; l'escriptor i periodista Valentí Puig, i la gerent cultural Gemma Sendra.

Els noms proposats substitueixen els membres que el mes de novembre van dimitir del ple després que s'anunciés que la retallada de competències de l'organisme, que passava a ser consultiu. Aleshores van dimitir en bloc deu dels onze membres del ple, inclòs el seu president, Francesc Guardans. Només va quedar a l'organisme la vicepresidenta, Pilar Parcerisas, que també ara formarà part del ple, segons va informar ahir el Departament de Presidència.

Entre els membres de l'antic Conca que van dimitir aleshores hi havia noms com Manuel Forcano, Xavier Antich, Juli Capella, Chantal Grande, Sílvia Munt, Manel Camp i Jordi Coca.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.