cultura

El Feslloch es consolida com el festival de referència en valencià

Més de la a meïtat dels grups que participen en la sisena edició del Feslloch ho faran per primer cop en aquest festival de tres dies

El Feslloch, el festival de cloenda de La Gira d'Escola Valenciana, torna, com cada primer cap de setmana de juliol a prendre els carrers de la població castellonenca de Bell-lloc del Pla, per a omplir-los de joves, carregats amb les seues motxilles i tendes de campanya, disposats a gaudir del bo i millor de la música en valencià.

El Feslloch, que se celebrarà els propers 5, 6 i 7 de juliol, es tracta de la sisena edició i es consolida com un referent en els festivals d'estiu en valencià / català.

Cal destacar, que entre les més de 30 actuacions previstes, entre grups i DJ's, més de la meitat de les bandes participants presenten nou treball discogràfic.

Les actuacions musicals del Feslloch d'enguany tindran 3 escenaris diferenciats. L'escenari gran, on es realitzen els concerts de la nit i on també tindran cabuda les actuacions de Feliu Ventura i Senior i el Cor Brutal el divendres de vesprada i la del showman Xavi Castillo el dissabte de vesprada, l'auditori on tenen cabuda les actuacions en xicotet format el divendres i dissabte de vesprada i la zona chill out on els DJ's selectors de Jamaican Memories punxaran el seu reggae clàssic durant les vesprades de divendres i dissabte.

Però no tan sols té cabuda la música al Feslloch, ja que durant els 3 dies que dura el festival, els assistents poden gaudir de la piscina, la zona d'acampada, el concurs de grafits, que s'estrena enguany, visionar el documental “Una llengua que camina”, fer excursions pels paratges de la zona, participar al campionat de futbet, al concurs de karaoke i d'altres activitats que encara es preparen a hores d'ara,

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.