cultura

El Consell diu que pagarà els 6,4 milions d'euros a la Federació de Bandes

La Directiva obté el suport de l'assemblea general extraordinària per subscriure un crèdit que sustente els impagaments de la Generalitat

La federació de Societats Musicals ha obtés el suport de l'assemblea general extraordinària celebrada al Centre Cultural La Rambleta de València, per tal de tramitar un crèdit que possibilite la continuïtat al projecte, davant els impagaments de la Generalitat Valenciana.

Els interessos del préstec que facilitarà una entitat de banca ètica d'Europa, suposarà una rebaixa efectiva del 8% en el finançament de la Federació.

En el decurs de la celebració d'aquest òrgan sobirà de la Federació, ha intervingut Serafín Castellano, conseller de Governació i secretari general del PP, per tal d'assegurar que el Consell pagarà els 6,4 milions de 2011, en acabant l'estiu i que una modificació pressupostària compensarà la rebaixa d'un milió d'euros del 2012.

Davant aquest compromís, el president de la federació, Josep Francesc Almeria, ha assegurat que aquesta continuarà defensant un projecte social, educatiu, econòmic, laboral i cultural del què hi depenen 2.575 professors, 40.000 músics i 60.000 alumnes.

El crèdit que ha estat aprovat sol·licitar, s'hi realitzen contra la garantia de finançament del govern valencià, la qual cosa suposa que no es posa en joc el patrimoni de la Federació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.