cultura

Torna el cine a Lloret

Aquest any sí. Després d'un any de parèntesi, Lloret de Mar tornarà a gaudir del millor cinema a la fresca amb la celebració a partir del proper 6 de juliol del VII Cicle de Cinema Llatinoamericà, organitzat pel Cineclub Adler.

Com és habitual, totes les pel·lícules del cicle es projecten en 35 mm i en un marc incomparable: el paisatge de sa Caleta. Concretament es projectaran al llarg de les tres sessions: Los colores de la montaña, de Carlos César Arbeláez (Colòmbia, 2010), el 6 de juliol; La vida útil, de Federico Veiroj (Uruguai, 2010), film que no s'ha estrenat comercialment a l'Estat espanyol, el 20 de juliol; i Hermano, de Marcel Rasquin (Veneçuela, 2010), el 3 d'agost. Les sessions tindran lloc a sa Caleta a les 22.30 h, i l'entrada és gratuïta.

Per a Joan Moret, un dels responsables del Cineclub Adler, “el cicle és una oportunitat per poder veure un cinema que d'altra manera no arribaria a Lloret, un poble de 40.000 habitants sense sala de cinema. Cal recordar que les pel·lícules que projectem s'han pogut veure en festivals d'arreu del món, però la majoria d'elles no s'han estrenat al Lauren de Blanes [el cinema més proper a Lloret] ni tampoc s'han emès per televisió. En aquest sentit, ens sentim molt orgullosos d'haver fet arribar a Lloret autors com ara l'argentí Carlos Sorín, de qui hem projectat gairebé tots els films”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.