cultura

Mârmara, segon capítol

El grup gironí busca petits mecenes per gravar el nou disc a través de Verkami

El grup gironí de pop-rock Mârmara iniciarà divendres vinent la gravació del seu segon disc, a l'estudi barceloní Sol de Sants, on tenen previst treballar durant quinze dies en les vuit noves cançons que el grup ha preparat per al seu nou treball. Per cobrir part de les despeses de la gravació i l'edició del disc, Mârmara ha impulsat un projecte de micromecenatge a través del web Verkami. Concretament, han sol·licitat 2.600 euros i aquest divendres ja n'havien aconseguit 1.700. La data límit per assolir la quantitat marcada com a objectiu és el 9 de juliol. El diumenge 1 de juliol, Mârmara oferirà un concert acústic a la llibreria i cafè Context de Girona (20 h), on també es donaran més detalls sobre el disc i sobre el funcionament de Verkami.

Un concert privat

Les persones que facin aportacions econòmiques perquè el nou disc de Mârmara pugui ser una realitat rebran diverses compensacions: totes apareixeran a l'apartat d'agraïments dels crèdits del disc i a més a més, en funció de la quantitat aportada, poden aconseguir des del CD o una samarreta fins a un concert privat, si la donació és de 200 euros.

Mârmara està format per Neus Aguer, veu; Albert Llorens, guitarra; Marc Ribas, baix; Òscar Martínez, bateria, i Pep Vidal, piano i teclats. El grup va publicar el seu primer disc, Bucles, ara fa dos anys.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.