cultura

Dani Miquel omple de cançons el teatre d'Algemesí

La Casa Cantonera ha estat l'organitzadora de la presentació del seu darrer disc precedit d'una jornada gran farcida de tallers per als més menuts

El dia de sant Joan és un dia de festa gran a molts indrets arreu de la Mediterrània. En aquest cas, la Casa Cantonera d'Algemesí ha triat també aquest dia per tal de convidar tot el poble a una jornada lúdica adreçada als més menuts, que ha clos amb l'actuació al Teatre Municipal del cantacançons Dani Miquel.

Les activitats han començat de matí al carrer Pelaio, amb diferents tallers organitzats tot junt amb Disparatario, una productora d'esdeveniments culturals establerta al mateix poble. Més de dues-centes persones han pogut participar dels diferents tallers de maquillatge, manualitats, jocs populars i de tots els temps que s'han proposat, així com també han pogut gaudir de l'animació a ritme de batucada de Trabukatu, agrupació que naix de l'Escola de Tabal i Dolçaina de la mateixa població.

De vesprada, des de la Casa Cantonera s'ha organitzat una cercavila amb gegants, cabuts, diferents personatges de l'imaginari col·lectiu i la colla de tabals i dolçaines d'Algemesí. La comitiva ha passejat pels carrers del poble, animant la gent a acudir al Teatre Municipal, on s'ha presentat el segon disc del cantacançons Dani Miquel, més Musiqueries. Així com a l'estrena d'aquest segon disc, que va tenir lloc a l'Alcúdia el passat mes d'abril, l'escenografia ha estat a càrrec de Disparatario i Joanra Estellés, dissenyador de les il·lustracions d'ambdos discs de Dani Miquel.

Durant més d'una hora, el cantacançons ha aconseguit que un auditori de més de 300 persones gaudira amb cançons d'aquest últim disc i èxits de l'anterior. Tot plegat, una manera magnífica de donar la benvinguda a l'estiu: amb la il·lusió, l'esforç i el treball d'un grup nombrós de gent que camina i construeix un país normalitzat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.