cultura

El gran club tossenc

La platja Gran de Tossa rebrà demà el festival de música electrònica Ebe

“Volem portar la millor música i els grans artistes de club a la platja”, afirma David Pérez

Platja i música electrònica: aquesta combinació al més pur estil eivissenc és el que es trobaran demà els assistents al festival Ebe –que són sigles d'Electronic Beach Experience– que tindrà lloc a la platja Gran de Tossa. Aquest divendres, tota l'essència de la mítica Sala del Cel, d'on procedeixen alguns dels organitzadors i discjòqueis del festival, es traslladarà demà a un gran espai obert a primera línia de mar, on actuaran artistes de la talla de l'alemany Alexander Kowalski –que oferirà un live– o la gran promesa de la música electrònica japonesa, DJ Shine, que no ha actuat mai a l'Estat espanyol i ho farà exclusivament en aquest esdeveniment. A aquestes actuacions, s'hi sumaran les d'artistes de la casa com ara David Fussió i Mr. Alfil, també implicats en l'organització d'aquest nou festival tossenc, que neix amb voluntat de continuïtat i consolidació.

El festival Ebe proposa gaudir de la música electrònica en les millors condicions possibles: en un recinte de 2.000 metres quadrats de platja, un escenari de 60 metres quadrats amb un equip de so de 3.000 watts, pantalles gegants per seguir les actuacions, una zona VIP i diferents parades de menjar, com ara una hamburgueseria, un kebab i una creperia, a part del servei de bar, dividit en dues barres. L'organització és conscient dels riscos que suposa fer un festival a la platja, i per aquest motiu l'accés a l'aigua des del recinte estarà restringit, però tots els assistents podran disfrutar de diferents alternatives per refrescar-se, com ara un sistema d'aspersió.

Per tal d'evitar col·lapses de circulació al centre urbà de Tossa, s'ha habilitat un pàrquing per als assistents, a la zona del camp de futbol, on es podrà aparcar de dos quarts de cinc de la tarda de divendres a dos quarts d'onze del matí de dissabte, per només un euro.

La música començarà a sonar a les cinc de la tarda i s'acabarà aproximadament a les dues de la matinada. Però la festa no s'acabarà aquí: amb la compra de l'entrada –12 euros en venda anticipada i 18 euros a taquilla–, els assistents també podran entrar després gratuïtament a una discoteca de la localitat, a part de participar en el sorteig de dos batejos submarins i un lot de productes de La Condonería de Girona.

L'entrada està autoritzada a tots els públics, sempre que els menors de setze anys vagin acompanyats d'un adult. L'organització està satisfeta amb la venda d'entrades anticipades i ja hi ha confirmats tres autocars, un dels quals arribarà des de l'Estat francès, on la Sala del Cel havia aconseguit un gran prestigi.

El cartell del primer festival Ebe es completarà amb Bakerboy, Ebank, X-Guerrero, Tony Cox, Àlex Serra & Manel i el videojòquei Altered Loopz. David Pérez, en nom de l'organització, promet un gran espectacle, amb làsers i altres propostes audiovisuals per a una gran festa a la platja.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Publicat a