cultura

música

Goldie i el DJ de The Black Eyed Peas actuen en el Beats & Fish Festival de Tossa

Tossa de Mar serà el marc avui i demà d'un nou festival de música electrònica, amb una àmplia oferta d'artistes i d'estils diferents, a la platja i al pavelló

Tossa de Mar tornarà a quedar inundada avui i demà de música electrònica, una setmana després de l'Ebe Festival. El nou festival Beats & Fish, que ha nascut amb la intenció d'esdevenir un referent de la música electrònica a la Costa Brava i Catalunya, posa a la disposició dels amants d'aquest gènere musical tres escenaris repartits per la població. Dos són gratuïts –Castell Bass System, a la Vila Vella, i Beach Live, a la platja Gran– i hi haurà actuacions des de les 6 de la tarda fins a la mitjanit. També hi haurà un escenari de pagament, al pavelló, on tindran lloc les actuacions més rellevants, que començaran a les 12 de la nit i acabaran a les 5 de la matinada.

L'oferta de discjòqueis és molt àmplia, tant en nombre, més de 30, com en estils. Avui, els assistents podran disfrutar de Rocky Rock, el DJ oficial del famós grup The Black Eyed Peas, que ja va actuar fa uns anys a Tossa. El discjòquei filipí oferirà el que ell mateix denomina “R&B made in Los Angeles”. El festival també aposta per l'escena estatal i hi actuaran el saragossà DJ Chelis, que va ser elegit segon millor discjòquei del 2011 per la revista Rockdelux, i el duet barceloní Machine Beats. El dissabte és el dia del cap de cartell, el britànic Goldie, considerat el creador i pare del drum'n'bass, i també hi actuarà el duet anglès Freestylers. En el festival també hi participen els gironins DJ Bailable, DJ Capo i Djoseph.

Els abonaments per a tot el festival costen 12 euros en la venda anticipada, i 15 euros a la taquilla. El preu de les entrades per a una sessió en concret oscil·la entre els 10 i els 5 euros, segons l'actuació.

Per concloure el festival, la organització ha preparat un final de festa en un vaixell amb capacitat per a 110 persones. Amb la compra de l'abonament s'entra automàticament en el sorteig de 40 entrades per a aquesta festa, i també es poden comprar a www.ibizabrava.com (20 i 25 euros).

Tallers i activitats per a grans i petits

El festival ha organitzat un taller d'iniciació de DJ, que es farà avui en dues sessions, de 16 a 18 h i de 18 a 20 h, a La Nau (prop de l'oficina de turisme de Tossa). El taller, que costa 15 euros i té places limitades per estricte ordre d'arribada, serà a càrrec de Musicom Girona i està orientat a aprendre les primeres nocions sobre continguts musicals, formats de reproducció i tècnica bàsica de mescla. Els més petits també tenen lloc en el festival i des de l'organització han pensat en ells amb el DJ Kids, que els permetrà acostar-se a la música electrònica d'una manera pràctica i directa. Aquesta activitat és gratuïta i tindrà lloc dissabte a La Nau.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.