cultura

cinema

Isaki Lacuesta roda una comèdia negra a Girona

Amb la màxima discreció possible tenint en compte que es tracta d'un rodatge cinematogràfic, el cineasta Isaki Lacuesta (Los pasos dobles) ha començat a filmar a la ciutat de Girona les primeres seqüències del seu nou film, que porta per títol Murieron por encima de sus posibilidades. Sense voler revelar encara el repartiment amb què compta (entre ells una estrella catalana), sí que ha avançat que es tracta d'una comèdia “negra i esbojarrada” que estarà centrada en el segrest i posterior tortura d'un banquer en el que vol ser una mena de retrat de l'Espanya en crisi actual.

L'argument girarà al voltant de cinc persones anònimes que no es coneixen de res i, que després d'un períodes d'alienació mental transitòria, acaben en un manicomi. Allà decideixen traçar un pla per treure Espanya de la crisi, segrestant i torturant un banquer. Segons el mateix cineasta gironí, probablement serà la més comercial de les seves pel·lícules.

Per ara, ha rodat escenes al carrer Emili Grahit i a Montjuïc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.