cultura

Paul McCartney torna a sonar a Sitges

El govern de Sitges està estudiant implantar un projecte universitari que faci del municipi una referència. Segons informa l'Agència Catalana de Notícies (ACN), ha revifat la idea de l'anterior alcalde, Jordi Baijet, d'acollir l'escola universitària d'arts escèniques de Paul McCartney, el Liverpool Institute for Performing Arts (LIPA), per fer la versió de Barcelona (BIPA).

L'impulsor de la idea, Giles Auckland-Lewis, l'ha tornat a proposar al nou executiu de Sitges, que podria obrir un concurs públic els propers mesos. A diferència del projecte de l'anterior alcalde, el centre formatiu –que podria atreure 700 estudiants– s'instal·laria en edificis existents, en lloc d'anar acompanyat d'un pla urbanístic paral·lel.

Auckland-Lewis ha fet la proposta sense la col·laboració del seu anterior soci, el Grup Montcau, que hauria presentat la iniciativa a l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, segons han informat fonts del consistori sitgetà. De moment, el govern municipal de Sitges, tot i tenir la “proposta sòlida” del LIPA, obrirà els mesos vinents un concurs públic per trobar l'opció que millor s'ajusti a les necessitats que es busquen: que sigui un projecte que afavoreixi l'ocupació, el consum i la imatge del municipi, i també que deixi un llegat d'estabilitat de cara al futur.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.