cultura

cinema

‘What about love' tindrà exteriors de la Costa Brava

La pel·lícula What about love, dirigida per Klaus Menzel, protagonitzada per Marielle Jaffe i Miguel Ángel Muñoz, i en què també intervenen Sharon Stone, Andy García i José Coronado, es rodarà en part a la Costa Brava. La pel·lícula, produïda per Castel Film, Accident Film i Gondola Film –aquesta darrera companyia amb seu a Sevilla i encapçalada pel barceloní Josep Borrell–, transcorre a diversos països d'Europa, entre els quals Romania i Catalunya, a més dels Estats Units. El rodatge als exteriors de la Costa Brava, en poblacions com Tossa de Mar, començarà aquesta primera setmana de setembre i finalitzarà a l'octubre. En aquestes seqüències hi participaran Jaffe, Muñoz i Coronado, mentre que Stone i Garcia, que interpreten un matrimoni –Jaffe és la seva filla en la ficció– ja han rodat les seves escenes als Estats Units.

Josep Borrell explica que el film, que encara no té data d'estrena, és “un drama romàntic” protagonitzat per una parella de joves, Tanner i Christian (Jaffe i Muñoz), que es coneixen a Catalunya i volten Europa per realitzar un documental que ell vol presentar a un concurs. Pateixen un accident i ambdós són hospitalitzats, un sotrac que obligarà a tots els implicats, ferits i familiars, a reenfocar les seves vides.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.