cultura

tradicions

Formen la Xarxa de Recerca Etnològica

Tretze entitats d'onze municipis catalans s'integren en un conveni impulsat pel Departament de Cultura

El conseller de Cultura, Ferran Mascarell, ha signat recentment un conveni amb 13 entitats d'11 municipis que col·laboren en la recerca etnològica impulsada pel Departament de Cultura per al trienni 2012-2014. La signatura del conveni implica que les 13 entitats i museus signants esdevindran punts de referència al conjunt del territori i donaran un nou impuls a l'Observatori per a la Recerca Etnològica de Catalunya, un programa de la direcció general de cultura popular i tradicional del Departament de Cultura, que té l'objectiu de la preservació de la memòria etnològica de Catalunya a partir de les actuacions de recerca, conservació i difusió, de les principals entitats especialitzades.

Entre altres entitats que han signat l'acord, hi destaquen les gironines del Museu Etnològic del Montseny (Arbúcies), Museu de la Pesca (Palamós), Museu de la Mediterrània (Torroella de Montgrí), l'Ecomuseu de les Valls d'Àneu (Esterri d'Àneu), Museu Industrial del Ter (Manlleu), Museu Comarcal de Cervera, Museu Marítim de Barcelona i l'Institut Català d'Antropologia (Barcelona).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.