cultura

llibres

Salvador Mañé analitza el món del treball

Joan Ribas presentarà demà a la Casa de Cultura de Girona el seu llibre ‘Trabaja, pero no vendas el alma'

Ja jubilat després d'una llarga vida laboral, Salvador Mañé Farré (Girona, 1943) està en condicions de dir alguna cosa sobre les relacions laborals i els mecanismes empresarials. Mañé, que ara fa un any va publicar el seu primer llibre, un poemari titulat Poesies a la tardor de la vida, canvia ara de gènere a Trabaja, pero no vendas el alma (Cultiva Libros), un llibre en què reflexiona sobre “el món laboral actual, el paper dels empresaris, dels treballadors i dels sindicats, i també sobre els emprenedors”. Joan Ribas, col·laborador habitual d'El Punt Avui, presentarà demà Trabaja, pero no vendas el alma, a la Casa de Cultura de Girona (20 h).

“Vull que la gent sàpiga que té una dignitat que ningú no li pot trepitjar a la feina, i també encoratjo els joves a formar-se i a crear les seves pròpies empreses, per no estar dominats per una nòmina”, afirma Mañé. “Estudiar no és una càrrega, sinó un acte d'alliberament per al dia de demà”, hi afegeix l'autor, que ara prepara una novel·la sobre les vicissituds d'una família gironina durant la Guerra Civil.

LA FRASE

El treball és un contracte entre dos, que tots dos han de respectar, per una qüestió de dignitat
Salvador Mañé Farré
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Publicat a