cultura

Bullent presenta ‘7 d'Estellés'

Es tracta d'un llibre-disc amb poemes de Vicent Andrés Estellés musicats per Bertomeu

L'obra incorpora un poema inèdit dedicat al pare de Vicent Torrent, d'Al Tall

Edicions del Bullent acaba de publicar 7 d'Estellés, un un llibre-disc amb poemes de Vicent Andrés Estellés musicats per Bertomeu. Aquesta és la proposta de l'editorial per a l'any de Vicent Andrés Estellés, que tot just comença. En l'obra el lector trobarà 32 pàgines a 2 tintes, amb un CD i poemes il·lustrats.

Els tallers de rock per a joves que Bertomeu fa a alguns centres educatius foren l'embrió de la idea de musicar poemes d'Estellés. El resultat són aquestes 7 cançons amb els 7 poemes com a lletra. A més d'un poema fins ara inèdit: “A Enric Ortega”, pare del cantautor i membre fundador d'Al Tall, Vicent Torrent, que s'ha encarregat de prorrogar el llibre.

Albert Ortega, Bertomeu, és músic i cantautor valencià que ha realitzat múltiples tasques de composició i enregistrament. Com a projectes més personals ha participat activament en la banda de rock Ampelt, en Clau de Lluna Jazz, en el llibre-disc infantil i concert teatralitzat El viatge de Marcel el marcià. Com a Bertomeu ha realitzat discos com I ara què, Cinc més i A dos de Val, disc homenatge a Ovidi Montllor i Joan Fuster, etc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.