cultura

equipaments

Lloret i Blanes uniran la programació dels teatres

Els dos consistoris negocien per poder fer una gestió conjunta a partir de l'estiu

Estan en espera de si la Generalitat els mantindrà les subvencions

Els Ajuntaments de Lloret de Mar i Blanes estan negociant per poder oferir programació conjunta a partir el mes de setembre als teatres respectius. Fonts dels dos consistoris van explicar ahir que les negociacions estan molt avançades i que confien que arribin a bon port.

“Estem en converses amb Blanes per programar conjuntament, som optimistes; és important compartir serveis amb els pobles veïns”, va explicar Ester Olivé, tinenta d'alcalde de Serveis Centrals de Lloret. El teatre d'aquest municipi manté la programació prevista fins a l'estiu, quan s'acaba el contracte amb l'empresa que el gestiona, la mateixa que explotava el de Blanes fins a l'abril, Bitò Produccions.

“Per reduir despesa vam començar a parlar amb l'Ajuntament de Lloret; més que rivals hem de ser còmplices”, va ressaltar Josep Marigó, alcalde de Blanes. El teatre d'aquesta localitat, recentment reobert, oferirà programació professional a partir del gener segons el que fixi el pressupost. Marigó va ressaltar que estan en espera de saber si la Generalitat els mantindrà les ajudes si s'uneixen.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.