cultura

música

Es Blanc munta un cicle de concerts de tribut

Es Blanc de Blanes ha organitzat per a aquest hivern un cicle de concerts. Les actuacions, que es faran cada dijous, seran tributs a bandes mítiques de la música. El que volen els responsables del local, segons van explicar, és fer un “homenatge als grups que ens han marcat en alguna època de la nostra vida”. El cicle va començar dijous passat amb un tribut a The Police, a càrrec Synchronicity.

L'establiment, ubicat davant de sa Palomera, té diversos ambients (restaurant, sala de copes...). Ara, a més, els dijous, els seu interior es reconverteix en sala de concerts amb l'objectiu d'esdevenir un referent a la Costa Brava sud.

Les actuacions de tribut es faran cada dijous a les nou de la nit. Hi haurà concerts de versions de grups com ara El Último de la Fila (27 de desembre), The Rolling Stones (3 de gener), Supertramp (10 de gener), Mecano (17 de gener) i The Beatles (24 de gener).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.