cultura

teatre

La Nina i Fermí Reixach actuaran a Lloret de Mar

Pere Arquillué, Quim Masferrer, Ramon Madaula i T de Teatre són altres noms de la propera programació del teatre municipal

Hi haurà una desena d'espectacles el primer trimestre de l'any

La nova temporada del teatre municipal de Lloret de Mar tindrà una desena d'espectacles durant el primer trimestre de l'any i hi haurà la presència de dos artistes lloretencs. Un dels noms destacats és Nina, que hi presentarà el seu nou espectacle acompanyada de la Selva Big Band (SBB). La cantant hi interpretarà temes clàssics del musical americà, però també cançons d'artistes de casa com Lluís Llach i Joan Manuel Serrat. L'actuació de la Nina amb l'SBB, el 15 de març, serà la cloenda de la programació del primer trimestre de l'any del teatre de Lloret, amb un total de deu espectacles. Un d'aquests també està protagonitzat per un altre lloretenc, Fermí Reixach, que recupera l'espectacle Veinte poemas de amor y una canción desesperada de Pablo Neruda, que fa vuit anys va estrenar al Teatre Lliure de Barcelona. L'actor estarà acompanyat pel músic Josep Maria Arrizabalaga. Serà el 26 de gener.

La temporada al Teatre de Lloret l'obrirà, el proper 18 de gener, el Cyrano de Bergerac, interpretat per Pere Arquillué i dirigit per Oriol Broggi. També s'hi podrà veure Quim Masferrer, que hi presentarà Temps (1 de febrer), i T de Teatre, Aventura! (1 de març). En teatre també s'ha programat Oleanna, dirigida per David Selvas i interpretada per Ramon Madaula i Carlota Olcina (15 de febrer).

En l'apartat musical, a part del concert de la Nina amb l'SBB, també es podran veure a Lloret dos concerts més: el de Josep Soto Quintet (22 de febrer) i el de la secció de vents de l'Orquestra jove de La Selva (2 de març).

La temporada es complementa amb la programació familiar: Lava. Una aventura subterrània, de la companyia Estudio Orka(24 de febrer), i El soldadet de plom, de Festuc Teatre (10 de març).

Les entrades ja estan a la venda.

LA XIFRA

10
Espectacles
s'han programat la propera temporada al teatre de Lloret de Mar.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.