cultura

equipaments

La Casa de Cultura ofereix eines informàtiques de gestió cultural

El servei Hospici està adreçat als municipis i les entitats culturals públiques

La Casa de Cultura de la Diputació de Girona ha posat en marxa el seu nou web, a través del qual ha impulsat una sèrie d'eines informàtiques “al núvol” per a la gestió cultural, que posa a disposició dels municipis i de les entitats culturals públiques de les comarques gironines, després d'haver-les provat amb èxit internament. Aquest servei ha estat batejat com a Hospici –en record de l'antic ús que havia tingut l'edifici de la Casa de Cultura– i té un doble vessant: com a intranet i com a portal.

Com a intranet permet que els tècnics culturals puguin gestionar aspectes relacionats amb el personal i els horaris, la programació d'activitats –inclòs el control de les matrícules dels cursos i de la venda d'entrades–, el seguiment dels usuaris que han realitzat alguna gestió amb l'entitat, etc. La intranet permetrà també una comunicació i coordinació més grans entre tots els agents culturals públics gironins.

Hospici també és un portal obert a tots els usuaris, que funciona com a cercador d'activitats i cursos –amb diverses opcions de matrícula i pagaments– de tots els ajuntaments i centres implicats, i permet reservar espais, comprar entrades, etc.

Segons el vicepresident de la Diputació, Xavier Soy, que va acompanyar ahir la directora de la Casa de Cultura, Natàlia Molero, i el seu equip en la presentació d'Hospici, amb aquest projecte la Casa de Cultura es consolida com a “referent per a tots els municipis de les comarques gironines”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Publicat a