cultura

lletres

Natàlia Díez i Cristina Fernández, premis Bolleré

Martí Casals i Maria Joancomartí queden finalistes, mentre que Clara Izquierdo aconsegueix una menció

Natàlia Díez, de 20 anys i veïna de Malgrat de Mar, ha guanyat el Concurs de Relats Breus Bolleré de Blanes amb el relat Despertar, en la categoria de joves de 15 a 20 anys. I la blanenca Cristina Fernández, de 28 anys, l'ha guanyat en la categoria de 21 a 29 anys, amb la narració titulada Les xarxes del capvespre, després d'haver estat ja finalista els anys 2008 i 2011. Aquests primers premis tenen una dotació de 300 euros. Els finalistes en les respectives categories han estat Martí Casals, de 15 anys i veí de Barcelona, amb el relat Permutació variable, i la lloretenca Maria Joancomartí, de 28 anys, amb el text titulat Mosleh. Els premis per als finalistes són de 150 euros. El jurat també ha lliurat una menció especial a Clara Izquierdo, de 17 anys, pel text Un aniversari especial. Izquierdo ja havia guanyat el primer premi l'any passat. La lectura del veredicte i el lliurament de premis es va fer divendres a Morralla, Centre Creatiu de Blanes. En aquesta edició s'hi han presentat 20 treballs en la categoria de més joves i cinc en la segona. Nou de les narracions presentades han estat d'autors locals. També s'hi han presentat autors de municipis de l'entorn i fins i tot de poblacions com ara Campdevànol, Santa Maria de Palautordera i Santa Coloma de Gramenet.

El concurs deu el seu nom al paper de fumar que utilitzava la Generació del 27, que es va caracteritzar per la joventut dels seus membres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.