cultura

El film sobre la independència d'Isona Passola recapta més de 34.000 euros en només un dia

El documental vol convèncer els indecisos sobre els beneficis de la independència de Catalunya

El documental es basa en “píndoles contra la por amb respostes a les grans preguntes que resolen els grans temes de país”

El projecte d'Isona Passola per finançar el seu proper projecte cinematogràfic mitjançant l'empresa de micromecenatge (o crowdfounding) Verkami, va millor que mai. Només en un dia ha recaptatmés de 34.000 euros. El seu projecte anomenat L'endemà, respostes per a decidir, es basa en la premissa que “Avui les enquestes ens diuen que el 51% de la població votaria a favor de la independència de Catalunya”. Tanmateix, d'aquest percentatge, “un 15% encara podrien fer-se enrere quan el clima social i polític es tensi. Per això és important ajudar aquest vot més insegur a reforçar els seus arguments pel sí”.

El documental es basa fonamentalment en “Les píndoles contra la por amb respostes a les grans preguntes que resolen els grans temes de país”: Què passaria si Catalunya fos independent?, Sabeu que el nostre territori pot produir més energia de la que necessitem?, Sabeu que la nostra proposta educativa, tan denostada, pot facilitar l'ascensor social molt millor que a França o el Regne Unit?, Us imagineu l'impacte cultural que podríem tenir si ara ja som la cultura electiva més important del món?, Sabeu que podríem ser un dels territoris europeus amb menys conflictivitat social?

L'empresa catalana Verkami, va ser fundada el 2010 pertres mataronins. La idea del micromecenatge, que ja fa temps que existeix als Estats Units, consisteix en un espai on es posen en contacte creadors i possibles mecenes que, a partir de petites aportacions, poden finançar diversos projectes de caire cultural o creatiu a canvi de diverses compensacions en sintonia amb l'aportació feta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.