cultura

El Museu Picasso rep dos valuosos préstecs

L'oli Dues dones davant d'una finestra (1927) i l'estudi a llapis i tinta xinesa Mademoiselle Léonie (1910), de Pablo Picasso, s'han incorporat a la col·lecció permanent del Museu Picasso de Barcelona, gràcies a un préstec vigent fins al maig. La iniciativa és fruit de l'estreta col·laboració amb dues importants col·leccions d'art: The Museum of Fine Arts de Houston i Colecciones Fundación Mapfre.

Les dues obres són de períodes poc o gens representats en les col·leccions del museu del carrer Montcada. En el cas de Mademoiselle Léonie, l'obra es mostra acompanyada del llibre de Max Jacob, Saint Matorel (1911), que forma part de la col·lecció de llibres il·lustrats del museu. Aquest dibuix és un treball previ als gravats realitzats per Picasso per aquest llibre.

La proposta està inclosa en el preu de l'entrada ordinària del museu. També se'n pot gaudir amb el carnet del Museu Picasso, la compra del qual permet, a més, visitar totes les exposicions temporals durant 12 mesos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.