cultura

Mirades creuades sobre la memòria històrica

Un autor valencià i un rossellonès presenten els seus llibres en francès a Perpinyà, amb el fil conductor del passat franquista

Un debat cara el públic moderat per Nicolas Caudeville tindrà lloc a la llibreria Torcatis

La llibreria Torcatis de Perpinyà proposa, en el marc dels debats Torcat'off, una trobada entre l'escriptor valencià Alfons Cervera i el nord-català Gildas Girodeau. L'encontre i debat tindrà lloc el dissabte 16 de febrer a dos quarts de cinc de la tarda. L'un i l'altre han tractat, en els seus llibres, el passat franquista a l'estat espanyol.

Alfons Cervera ha desenvolupat des dels anys 90, en català i espanyol, una narrativa on hi té un pes molt important la recuperació de la memòria històrica. Cinc dels seus llibres han estat traduïts al francès, entre ells La couleur du Crépuscule que presentarà durant l'acte.

L'autor nord-català de novel·la negra Gildas Girodeau presentarà l'obra La paix plus que la verité pel que ha obtingut recentment el Prix virtuel du polar 2012 El debat cara al públic serà moderat pel periodista Nicolas Caudeville, director del web L'Archipel contre attaque.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.