cultura

equipaments

Neix a Torroella l'espai cultural Aenigmàlia

Una jam session, una degustació de cervesa i un concert acústic del músic xilè Daniel Puente Encina, artista de culte en els ambients del latin soul, serviran per inaugurar avui un nou espai cultural a Torroella de Montgrí, Aenigmàlia, amb seu al número 7 de la plaça Quintana i Combis. El nou espai és una iniciativa de l'Associació de les Arts Aenigmàlia, presidida per Amalia Zeta, filla del crític literari Joan Ferraté i neboda del poeta Gabriel Ferrater, que exposarà al centre part de l'àmplia col·lecció de llibres de la família de la qual és dipositària.

El programa de la festa inaugural començarà a les 11 del matí amb una jam session de músics locals i animacions amb xanques i foc al pati, a més de la visita oberta a la biblioteca de la família Ferrater. A partir de les 3 de la tarda, hi haurà una degustació de cervesa, i a les 8 del vespre està previst el concert de Daniel Puente Encina, que pujarà a l'escenari tot sol, amb una guitarra acústica Dobro, a l'estil dels bluesmen dels anys vint. El músic presentarà els temes del seu nou treball discogràfic, Disparo, el primer en solitari amb el seu peculiar estil, batejat com furious latin soul.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.