cultura

literatura

La ‘Setmana Santa' d'Espriu, a La Planeta

Proscenium dedica avui i dijous les lectures d'aquestes dates al poeta

Cada Setmana Santa, el Grup Proscenium presenta a la sala gironina La Planeta un acte literari relacionat amb aquestes dates. Aquest any, el grup dirigit per Joan Ribas portarà a terme una lectura del poemari Setmana Santa (1971), de Salvador Espriu, amb motiu del centenari del seu naixement. Hi haurà dues sessions, avui i dijous a La Planeta (20 h), amb entrada gratuïta. L'aforament és limitat i no es permetrà l'entrada a la sala una vegada hagi començat l'acte. Tal com remarca la publicitat de Proscenium –il·lustrada amb una obra de l'artista Domènec Fita–, “aquest acte no figura en el programa oficial de Setmana Santa de Girona”.

Els lectors que donaran veu a alguns dels versos més espirituals d'Espriu –i que, per la seva dificultat, s'han recitat poques vegades en públic– són Cristina Arenas, Laura Casamitjana, Miquel Casellas, Salvador de Castro, Dani Chicano, Jordi Garcia, Narcís Garcia, Carina González, Roser Massanas i Albert Reverendo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.