cultura

Coblism amb Raph Dumas i la Cobla Sant Jordi a Perpinyà

El concert amb els temes del nou disc del DJ nord-català tindrà lloc al Palau de Congressos el 16 d'abril

Es presentaran nous arranjaments dels tenores i compositors Enric Ortí i Vicens Vidalou

El DJ nord-català Raph Dumas presenta junts els dos vessants de la seva herència musical en un àlbum innovador titulat Coblism. Boitaclous presenta la revisió d'aquest treball amb la Cobla Sant Jordi- Ciutat de Barcelona, incorporant l'estil i empremta que aquesta formació atorga als seus projectes així com l'experiència assolida en les seves últimes col·laboracions. Destaca, en aquest sentit, l'aportació dels tenores i compositors Enric Ortí i Vicens Vidalou, autors dels nous arranjaments que es com estrena absoluta en el concert del dimarts 16 d'abril de 2013 a dos quarts de nou del vespre al Palau de congressos de Perpinyà.

Dumas vincula a Coblism la música tradicional catalana, música de la qual n'és hereu per vincles familiars, a la música electrònica, a la qual s'ha dedicat durant tota la seva trajectòria com a DJ i productor. Coblism és, per damunt de tot, un punt de trobada entre ambdós mons, un àlbum que sintonitza amb la tradició i l'orgull de la cobla com a formació apta en els temps actuals però sense renunciar en cap moment a presentar una proposta que funciona a les pistes de ball modernes. És la lectura personal de Raph Dumas: una mirada al so de la cobla des de la perspectiva d'un DJ modern.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.