cultura

gastronomia

Nou cuiners, als premis Umami de Riudellots

El concurs, convocat per Friselva i el Foodlab, entra en la fase final dilluns

Nou cuiners han arribat a la fase final dels primers premis Umami que convoca el Foodlab de Riudellots de la Selva i l'empresa Friselva. En concret, són els restaurants Les Magnòlies (Arbúcies), Hotel Aiguablava (Begur), Balneari Vichy Catalan (Caldes de Malavella), La Calèndula (Girona), Hotel Medes II (L'Estartit), Les Oliveres (Riudellots de la Selva), Bubbles (Girona), El Celler de Can Roca (Girona) i l'Escola d'Hostaleria i Turisme de Girona.

Aquests finalistes elaboraran en directe els plats seleccionats pel jurat el proper dilluns 8 d'abril al Foodlab.

Els premis Umami a la innovació són el primer concurs gastronòmic professional que s'organitza des del Foodlab de Riudellots. Es persegueixen dos objectius: descobrir nous productes gastronòmics i promoure la cultura i la cuina de la comarca de la Selva i de Catalunya en general. S'hi podien presentar cuiners majors de 22 anys residents a Catalunya i opten a un dels tres premis, dotats amb 1.500 euros cadascun. Els ingredients principals a les receptes havien de ser diferents parts de la carn de porc, ja que Friselva busca nous productes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.