cultura

cinema

21 treballs competiran en el Curt.doc 2013

La secció oficial del Curt.doc 2013, que tindrà lloc del 13 al 15 de juny a Vidreres, ja està definida. Després d'una acurada selecció, dels 319 curtmetratges rebuts aquest any finalment hi competiran 21 obres, quatre d'aquestes provinents de Catalunya. Es tracta de Després de la pluja, un nou poema visual de l'empordanès Pere Puigvert; el documental Jo confesso, de la garrotxina Adriana Molas; 101, el retrat de Manoel de Oliveira de Lluís Miñarro, i el multipremiat Odisseus Gambit, del barceloní Alex Lora. De la resta de l'Estat espanyol, destaquen A story for the modlins, de Sergio Oskman, un documental guardonat recentment amb el premi Goya.

A més, destaquen curts provinents d'altres països –fins a 15 nacionalitats–, de filmografies habituals en el festival com ara Escòcia, Anglaterra i Polònia, i d'altres que són una novetat, com ara Bòsnia, Portugal i Turquia. L'organització també ressalta la nova aportació de David Aronowitsch i Hanna Heilborn, guanyadors del Curt.doc 2010, que tornen a participar-hi amb Sharaf, una animació documental sobre l'emigració.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.